Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 06
  Agosto
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Puntxò (LXVIII)

  Al principi no va ser el verb sinó que “fue el grito...que implica un entusiasmo angustiado por cambiar el mundo” (John Holloway)

  Fa uns dies es publicà una entrevista del nou secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, que un amic meu, molt encertadament, l’ha qualificà, des del punt de vista ideològic evidentment, com “ni carn ni peix” que, naturalment, és el pitjor que es pot dir d’un dirigent polític i d’un partit. Temps al temps!
  A mi, personalment, d’aquest nou secretari general el què més por em fa, igual són perjudicis meus d’haver suportat tants anys de dictadura, és tota la maquinària publicitària de “culte a la personalitat” que al voltant del mateix crec que s’ha muntat. No m’agradaria que es creara un “altre” Felipe González o un “altre” Aznar. Veurem!
  A poc a poc la justícia (malgrat tot el seu deficient funcionament, és l’última esperança que ens queda als ciutadans) va fent el seu camí i molts dirigents polítics del Partido Popular van entrant en presó per complir condemnes pels més diversos delictes relacionats amb el desenvolupament dels seus càrrecs polítics i, malgrat tot, aquest Partit seguix sense donar cap explicació (com d’altres assumptes) i cap responsable d’aquells que donaven suport polític i inclòs els lloaven posant-los com a ciutadans exemplars, miren cap a un altre costat com si la cosa no fora amb ells (i amb el seu partit).

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook