Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 18
  Agosto
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Puntxò (LXX)

  Malgrat em titllen d’antisemita, que no ho soc, no puc deixar de constatar que des de 1949 que Israel ingressa en la ONU no ha fet més que violar i ignorar de forma sistemàtica les seus resolucions i el que porta fent des de fa anys es intentar acabar amb el poble palestí.

  El que em deixa molt perplex és com un poble, com el jueu, que ha patit tant i injustament al llarg de la seua historia, està aplicant la mateixa medicina que a ell li aplicaren, al poble palestí quan, des de la raó i des de la saviesa que presumiblement deu donar la historia, l’experiència i el sofriment, devia ser al revés i buscar la pau, la llibertat i el respecte a la dignitat de tots els ciutadans sense distinció de cap classe. Per a mi, el poble jueu, per la seua historia, devia ser un model de respecte als drets (a la dignitat) de totes les persones!
  La Secretaria General del PP i Consellera d’Obres Públiques (crec), Isabel Bonig, fa uns dies es mosquejà i agafà un cabreig monumental perquè els empresaris valencians estan alçant la veu en contra de les decisions que es prenen des de Madrid i que perjudiquen a els valencians. No és que personalment tinga massa confiança amb l’empresariat valencià que ha deixat caure el sistema financer valencià sense arriscar ni un cèntim, però aquesta actitud de la multi ocupada Isabel Bonig (per cert, com separa, almenys, a efectes salarials, quan actua com a secretaria general del partit i quan com a consellera?) posa de manifest que posicionament del seu partit front a Madrid, no és més que una “pose” que no va més enllà que intentat aparentar el que no són. Ells creuen i estan “per ofrenar glòries a Espanya”, demanar-los altres coses va contra els seus gens!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook