Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 29
  Agosto
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Puntxò (LXXII)

   Ja saben, aleshores, no és el PP el que vol canviar les regles de joc electorals, són els ciutadans els que ho demanen farts de componendes i pactes antinatura que impedeixen que governe (malgrat tot, en el cas del PP, caldria dir “mane” que és el que realment els agrada) la llista més votada (hi ha una circumstància que de forma totalment intencionada obliden i és que la llista més votada no és mai la llista majoritària, és a dir, sempre hi ha més gent que no la vota) Per altra banda, en altres temps ací al País Valencià ja hagueren creat una fundació per estudiar, promocionar i vendre la idea amb recursos públics com els agrada fer als que de forma totalment gratuïta els agrada adjectivar-se de “lliberals” Aleshores, com no és canta un euro, l’únic que fan, és unir-se al cor de mones de repetició tot i que els seus companys de Madrid els han minyonejat fins a límits vergonyosos!

  Em pregunte, i crec que no és la primera vegada, que passarà en “Madrid” quan el Parlament català faça una declaració unilateral d’independència? Fins, aleshores, “Madrid” està actuant com si tot fora una partida de pòquer i els catalans anaren de fallanca. Supose que no s’atreviran a suspendre l’autonomia (i menys, com de forma lamentable va recordar Peces Barba, bombardejar Barcelona com ha ocorregut en tots els segles)

  Que, aleshores, la dreta siga capaç de traure el fantasma de l’ imperialisme català, no sé si és que, realment, estan summament desesperats, han perdut el nord o és que simplement no estan (políticament) bé. Però si els ciutadans el voten poc es pot dir que no siga, i perdonen l’expressió, pegar-se un pessic als collons!

  Per últim, respecte a les manifestacions masclistes fetes per l’alcalde de Valladolid res nou sobre la terra. Ja fa temps que aquest polític posà de manifest que és un masclista convençut, però si les mateixes dones (i no sols del seu partit) el disculpen i el voten, ja que en cas contrari no guanyaria les eleccions, doncs el dit abans afegint a més que els pobles tenen els governants que es mereixen.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook