Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 02
  Septiembre
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Puntxò (LXXIII)

  ¿Recorden el segrestament de 600 xiquetes en Nigèria per un grup de bandits que no fa molt de temps va ser notícia de portada uns quants dies per a passar després totalment a l’oblit i que, aleshores, res sabem d’elles? Passa com en les caixes negres dels avions accidentats. Jo, almenys, i ho intente, mai m’assabente de les conclusions que es trauen de les mateixes. Mai! Un exemple, què sabem de la caixa negra recuperada de l’accident de la companya de Malàisia derrocat quan passava pel cel d’Ucraïna? Perquè no es diuen el contingut? És a dir, l’actualitat com a tal no existeix, el que existeix és una “actualitat” creada i imposada pels grans grups mediàtics (que, a més, depenen financerament dels grans grups financers internacionals) que controlen l’ informació que aplega a la mass media i és retroalimenta de forma “canibalesca” constantment, de tal forma que els ciutadans sols s’assabenten d’allò que aquests grups els interessa i de la forma que ells volen que se sàpiga. Una de les conseqüències més clares d’aquesta pràctica mercantil és que mai els ciutadans apleguen a prendre consciència(ni aproximada) de què està passant no ja respecte de l’anomenada actualitat, sinó de qualsevol esdeveniment.

  Més sobre el control de l’opinió. El cardenal Rouco Varela ha deixat de ser arquebisbe de Madrid (i què!) i s’ha muntat tota una operació mediàtica per a vendre’ns que el nou arquebisbe anomenat, Antonio Osoro, representa alguna cosa diferent del que havia, o dit d’altra manera, ens el volen representar com a “aperturista” enfront de la línia “dura” de l’anterior. Res de res! Tot una operació dermo -estètica! Els dos són dirigents polítics (i representants d’un estat estranger) d’una organització política misògina, masclista, obscurantista, sectària i que fins al diable fan tremolar perquè es diuen posseïdors de la veritat absoluta (E. Cioran)! Per a quan l’estat els posarà en el lloc que els correspon!
  Si la CE en el seu fonamental article 14 diu que tots som igual perquè té que haver cap aforat, i sobretot, quan aquesta institució jurídica pertany a l’ordenament jurídic de l’edat mitjana. La proposta del Ministre, aquest dreter elevat per alguna premsa madrilenya als altars del centrisme moderat, no és més que una cortina de fum (serà per tapar la llei de l’avortament que representa un retrocés de més de trenta anys en els drets de la dona?) de cara les eleccions vinents, ja que estan com a bojos intentant canviar la seua imatge de “polítics sàdics” que desfruiten amb el patiment dels ciutadans. En tot cas, que es deixe de proclames propagandistes i que passe a l’acció! No ho farà!
  Per cert, enllaçant amb els paràgrafs d’abans, si realment vol fer alguna cosa encertada, que almenys als ciutadans ens estalviaria al voltant de 10.000 milions d’euros, en ajudes directes i indirectes, que propose la denúncia del Concordat que data de 1953, és a dir, és de més que dubtosa constitucionalitat i els acords posteriors amb l’església catòlica! No ho farà (tampoc)!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook