Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 17
  Septiembre
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Puntxò (LXXXI)

   

  El discurs social (no econòmic, ja que aquesta categoría s’ha fet amb la totalitat del sistema) predominant és que el mercat determina les relacions socials i aquest hui no té fronteres, ja que vivim en un món globalitzat i intercomunicat, i a on els estats (i les nacions) han perdut sentit, ja que sols són un obstacle perquè el sistema (el mercat) aconsegueixa la seua perfecció. Inclòs, des del punt de vista polític, els estats que conformen la UE han cedit competències nacionals a aquesta organització internacional. Per tant, ¿on està el misteri perquè siga bé ser nacionalista espanyol, anglès o francès i, al contrari, siga una roïna ser nacionalista escosses, català o valencià? És un misteri més gran que el de la santíssima trinitat o, el que és el mateix, tot és una qüestió de fe i, per tant, que ho diguen i es deixen de manipulacions i mentides!
  Em pregunte perquè Cotino (i altres com, per exemple, González Pons que quan parla pareix que es dirigeix a atraçats mentals) no es planteja sinó estaria millor callat! Després d’aquell “papeló” que va fer en el programa “Salvados” així com, després, de tot el que el partit del qual ell és un dels més importants dirigents ens ha fet als valencians, com s’atreveix a titllar als partits de l’oposició de ser anti - sistemes, quan ell ha segut col·laborador necessari per portar a cap una política que ha portat a la roïna més absoluta del nostre País! No aprendran mai allò que s'és esclau de les paraules i amo dels silencis o, com diuen al meu poble, calladets estarien més guapos!
  Una de basquet. Aquest Sr. Orenga, seleccionador nacional, deu tindre uns padrins que no sols el bategen sinó que li donen tots els sagraments que siguen necessaris perquè seguisca visquen de la “sopa bova”, ja que si no s’entén que diguesse a la fi del partit on Espanya va ser eliminada per França i el públic assistent demanés la seua dimissió, allò que “jo sóc personal de la federació” Amb tanta gent que hi ha sense treball i patint, perquè no fan un sorteig o una llista per anar ocupant de forma transitòria el seu lloc de seleccionador, pitjor que ell segur que no ho farien?
  Per últim, recordar que l’Assemblea General de les Nacions Unides, va establir celebrar 15 de setembre com Dia Internacional de la Democràcia definint-la com “la libre expresión de la voluntad del pueblo para decidir su propio sistema político, económico y social; así como su plena participación en todos los aspectos de la vida”. Més clar aigua!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook