Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 17
  Octubre
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Puntxò (LXXXIX)

   En el meu poble solen dir que “els valents cauen de cul”. I això és el que els passa a alguns que tenen la llengua molt solta per atacar i adjectivar negativament als contraris polítics o en emetre opinions polítiques poc respectuoses. En aquest sentit, per exemple, Miguel Àngel Rodríguez (MAR), al qual per cert els valencians en l’època de Francisco Camps, estiguérem pagant-li uns bons euros per eixir en Canal 9 per alabar a Camps, al PP i atacar a Zapatero, quan va anar a judici demandat pel Dr. Montes al que havia acusat de nazi, enfront del jutge “caigué de cul” i donà les excuses més peregrines per no ser condemnat.
  Aleshores, ha sigut Esperanza Aguirre, la lideresa, l’antisistema, la que li agrada més que als xiquets els caramels eixir en els mitjans de comunicació, hui, enfront de la demanda que Pablo Iglesias li ha posat per relacionar-lo amb ETA, també “ha caigut de cul” i no ha fet més que dir badomies i argumentaris falsos per intentar manipular als ciutadans (ella sap que té un públic fidel que “compra” els seus arguments) i amagar-se darrere de titulars de premsa. A més, és de ser molta energúmena, políticament parlant, dir que no entén que la demande per dir-li que és un pro-etarra i no la demande per dir-li  “castrista”.
  Anem a veure, acusar a u de ser castrista, bolibarià, peronista, maoista o leninista, no és imputar a cap persona de cap delicte, relacionar-lo amb l'ETA sí que és acusar a una persona de ser un delinqüent. I açò ella ho sap perfectament, però necessita donar munició als seus seguidors i, sobretot, com deia al principi, el que li passa és que “els valents cauen de cul”

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook