Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 20
  Mayo
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El puntxó (V)

   El Secretari d'Estat Antonio Beteta ha vingut a València i sense cap tipus de complex, por, o prudència, per xafar un terreny en teoria molt esvarós, ens ha dit que de canviar el model de finançament res de res. Però no anava Rajoy, segons Gonzalez Pons i cia, a donar-nos tot el que Zapatero ens havia negat als valencians? En tot cas, simplement, posar de manifest, el que hagueren armat si aquesta manifestació l’haguera fet un governant d’esquerres! Com popularment es diu, “haguera cremat Troia”.

  Per cert, i en aquest mateix sentit, quan van a regular la promesa electoral que Gonzalez Pons va fer, sinó recorde mal, en un míting en la Ribera, en el sentit que els empresaris no pagarien l'IVA de les factures que no havien cobrat?. En el seu moment ja vaig dir que no ho farien mai, però, de qualsevol manera, aquesta promesa, com l'anterior, fum de palla!

  Quan més ofegats estan més els ix la vena censora i autoritària. Aleshores, han prohibit tota iniciativa parlamentaria que utilitze la denominació de País Valencià. Evidentment, aquesta expressió no els agrada perquè té una connotació d'un cert sentit democràtic i nacionalista. Els agrada altres definicions que no diuen res com la de “comunitat” o altres que son més pròpies del segle XIX com la de “antic regne de València”. En definitiva, aquesta circumstancia posa de manifest el poder de la paraula, al que no deguem renunciar mai!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook