Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 05
  Junio
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El puntxó (VI)

  Respecte als “regals” i demés “obsequis” que la presumpta trama de corrupció de la Gürtel ha estat fent a dirigents del PP, des de a la família “Ansar” - Agag fins a la Ministra de les malalties (res bo ens ha portat) Ana Mato i sense que ningú asumixca responsabilitat política alguna, resulta, aleshores, tràgi - còmic que, ací al País Valencià, Joan I. Pla, Secretari General del PSPV, haguera de dimitir perquè no donà explicacions convincents de com havia finançat una reforma de la cuina de sa casa.

  Per cert, quan se li demanaran explicacions de tota mena a “Ansar” sobre el fet que aquesta presumpta trama de corrupció es desenrotllara següent aquest el màxim dirigent del PP?

  Per últim, i perdó per l’expressió, on ja que acudir o firmar per poder enviar a Estevan Gonzalez a “mamar una seva”, com diuen al meu poble?

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook