Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 16
  Junio
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El puntxó (VII)

    Fa poc li deia a un amic d'esquerres diputat a les Corts Valencianes perquè d'una vegada per totes no “trenquen” les parets del Palau de les Corts i es posen a debatre al carrer amb els ciutadans, d'una forma lliure, democràtica i participativa, sobre tots els problemes que ens assetgen? Posà cara d'impotència!

  És més, hui crec que, aplegat el País Valencià al nivell de rebuig de la classe política, conseqüència del nivell de presumpta corrupció aconseguida, l'esquerra d'aquest País no pot seguir compartint l'hemicicle amb tota aquesta immundícia política? Què fan allí, si, aleshores, aquestos sols representen els seus interessos i en cap cas els interessos dels valencians. Seria la gran ocasió, per que cada vegada que els convoquen a un Plenari, el celebraren, com deia abans, a les portes de les Corts fent el vuit més absolut a una dreta que està utilitzant les institucions democràtiques per a pervertir el propi sistema democràtic (així com per guanyar temps, per veure com poden condicionar el desenrotllament dels processos judicials, com ferem amb l'anterior President de la Generalitat) Que es queden aïllats! Cal ser valents, trencadors i, sobre tot, cal recuperar l'essència de la democràcia que no és altra que fer possible la participació dels ciutadans.

  Per últim, em pregunte si el PP (a tots els nivells) utilitza les seues majories absolutes per fer totes les injustícies hagudes i per haver-hi amb la finalitat de fer una societat segons les idees neoliberals, afavorint els interessos de les elits financeres i industrials, així com els interessos de l'església catòlica, quin interès té el PSOE en aplegar a cap tipus d'acord? Per aquesta senda, aniran, com deia no se qui, de victòria en victòria, fins la derrota final.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook