Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 10
  Noviembre
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Puntxò (XCIV)

  Com es pot ser tan burro, sectari així com tindre tan poc sentit de l’estratègia política prohibint la consulta alternativa convocà a Catalunya! El PP no es dóna conte que estan abocant als partits catalans independentistes a una declaració unilateral d’independència? No es donen conte que no estan deixant cap altra eixida? En el millor tractat de tots els temps escrit sobre estratègia militar i ja fa 2.000 anys per el general Sun Tzu, es diu que a l’enemic sempre cal deixar-li una eixida, ja que en cas contrari lluitarà fins a la mort. Tan difícil és de comprendre aquest raonament?

  Joaquin Almunia sobre el tema de la corrupció a l’estat espanyol ha dit una frase que es podia haver estalviat. Diu que el 99,9% dels polítics no tenen targetes negres. Només faltaria! Quan comprendran que aquesta classe d’arguments el que fan és justificar el comportament corrupte del 0,1%?

  En l'última entrevista que li feren a Blas Piñar, en concret per Xavier Vinader, a la pregunta sobre on estava l’extrema dreta espanyola, contestà que en el PP. He recordat aquesta frase al veure a un regidor del PP de Gandia disfressat per celebrar la festa americana de halloween de Hitler. És que no ho poden evitar, en el moment en què deixen córrer un poc el subconscient els ix la vena feixista!

  Per últim, no em sorprenen res les propostes fetes per Cesar Alierta, president de Telefònica, en nom de l’empresariat espanyol, ja que les veig més com un xantatge al govern que com propostes serioses i positives per millorar l’economia, ja que, per una banda aquestes grans empreses han destruït més 200.000 llocs de treball des que començà la crisi, la majoria d’elles tenen negocies en paradisos fiscals i, sobretot, no em fie res de Cesar Alierta, ja que és un delinqüent condemnat al qual la institució jurídica de la prescripció l'alliberà de complir la sentència condemnatòria.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook