Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 16
  Diciembre
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Puntxò (XCIX)

  Quan vaig sentir les paraules de Rajoy anunciant, com un àngel de la Bíblia, la bona nova que la crisi ha acabat doncs ja se nota en les barres del bars i en els comandaments del proveïdors, els ho jure, vaig pensar, aquest home s’ha fumat alguna cosa que no devia!

  Totalment d’acord amb l’empresari i expresident del Reial Madrid, Jose Boluda, que als valencians ens fa falta un partit com el PNV basc, en altres paraules, que als valencians el què ens fa falta és un partit independentista, sols que opine com Fuster, que el País Valencià serà d’esquerres o no ho serà. Però, com tot canvia, o millor, no hi ha aigua que passe pel mateix riu dos vegades, benvingut siga aquest empresari al mon d’aquells que creguem que es millor negociar amb el govern central, com fan el bascs, tenint tu els diners en la mà que tenint-los, en aquest cas, l’impresentable (políticament parlant) del ministre Montoro. És a dir, els valencians deuríem aspirar com a mínim el regim foral impositiu que desfruiten els bascs!
  Quina falta d’humanitat, de compassió, de sentit d’estat i, sobretot, de categoria política ja que se és ministre per resoldre els problemes i no per a esquivar-los, les paraules del “opusdeista” ministre de l’interior, Jorge Fernàndez Diaz, demanant les direccions d’aquells que critiquen la seua política sobre immigració per enviar-los als emigrants que entren il·legalment en l’estat espanyol i son “tornats en calent” a l’altre costat de la tanca (és a dir, al Marroc, que el més segur es que els solte als mig del desert del Sàhara). Com ja he comentat alguna vegada, el PP fagocità l’extrema dreta “espanyola” i alguns d’ells així com moltes de les seues idees, estan dins del PP.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook