Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 24
  Noviembre
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Puntxò (XCVI)

   Com diuen al meu poble, si Monago estiguera “callaet” estaria més guapo, però no pot ser, com més parla més la “caga” (perdó per l’expressió). T’han pillat, doncs, t’han pillat!

  Primer amb la utilització fraudulenta (nepotisme, presumpta corrupció dels recursos públics, etc.) de Canal 9 l'arruïnaren, després, i com conseqüència d’aquesta utilització l’hagueren de tancar i, aleshores, com si la història no existirà, tornen a parlar d’obrir altra TV amb recursos públics. Com diuen al meu poble, “no tenen vergonya, ni la coneixen”

  L’altre dia, en l’entrevista que Ana Pastor li va fer al líder de Podemos, aquest posa de manifest que hi té moltes idees però la majoria agafes amb un fil d’aram. Però sobretot, em va sorprendre amb tres afirmacions que m’espantaren. Una en justificar (entre altres raons) la jubilació als 60 perquè augmentaria la productivitat, al·legant que els joves són més productius que les persones majors, circumstancia aquesta que no és certa com qualsevol expert en aquest tema coneix (entre altres variables a estudiar, va dependre del sector econòmic en què ens situen). Dos, quan parla de la “renta bàsica” com que no sabé desmuntar les crítiques que li fan pel cost inassumible de la mateixa quant experts en la matèria com Daniel Raventós, tenen perfectament estudiat la fal·làcia d’aquest argument presumptament tècnic i tres quan va dir que el seu govern seria un “govern dels més preparats i formats”. Quina por em fa aquesta afirmació! Si sols els més preparats i formats estan capacitats per governar, el poble estarà sols per a fer palmes, ja que si intenta opinar, l’excusa per no fer-li cas és molt senzilla “tu, d’aquesta matèria no tens ni idea”.

  Evidentment, l’anterior no invalida la proposta política de Podemos, sinó que, almenys, per a mi, ha fet que “plante les orelles”, com diuen al meu poble!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook