Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 10
  Diciembre
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Puntxò (XCVIII)

   

  Que el jutge Pablo Ruz ha fet una instrucció impecable dels casos de presumpta corrupció que afecte el PP, ho passa de manifest el fet que, podent-li prorrogar la pròrroga de la comissió de servicis que desfruita no ho van a fer. Van a traure a concurs aquesta plaça amb la conseqüència que el nou jutge que entrarà haurà de posar-se al dia, estudiar els casos i, per tant, per a les eleccions locals i autonòmiques del pròxim mes de maig, aquests presumptes casos de corrupció dormiran “el sueño de los justos”.
  Ja fa temps que vaig, retòricament, preguntar on calia firmar o dirigir-se per a no haver de finançar a presentadores de TVE com Mariló Montero. Aleshores, faig la pregunta respecte al programa 24 HORAS. No és de rebut i no hi ha dret que una tv pública puga fer una entrevista com la que li han fet al secretari general de PODEMOS, Pablo Iglesias. De vergonya! I després Mariano Rajoy, responsable principal, de tindre una tv pública al servici dels seus interessos partidistes i partidaris, diu per diferenciar-se del president de Veneçuela, que a ell li agrada la democràcia.
  Per últims, aquests dies ens hem assabentat que al Mediterrani ha tornat a ocórrer una desgràcia on han mort persones majors i xiquets (el nombre no sabrem mai) amb el seu afany de poder fugir de la fam, la misèria i la falta d’esperança en els seus països d’origen. El problema és que ens hem acostumat a aquesta classe de notícies i el cos ja no ens fa ni moviment!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook