Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 06
  Agosto
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El puntxó (XI)

   

  La Sindicatura de Comptes de la Generalitat, en un informe recent d’auditoria operativa, i amb la rigorositat acostumada d’aquests informes, ha posar blanc sobre negre el ruïnós negoci que ha suposat per als valencians la privatització (que començà Zaplana, el polític més espavilat - per seu suau en la seua definició - de la recent historia política valenciana) de la gestió de les ressonàncies magnètiques al País Valencià. Personalment, en aquest blog i crec que en un article al Levante EMV, fa temps que ho vaig denunciar, evidentment, sense la profunditat i la seriositat de les dades que aporta l’estudi de la Sindicatura, però és que, per a mi, no és una qüestió de números sinó de principis. Hi han qüestions com la sanitat que sols des de l’oferta pública és pot garantir el principi constitucional de la igualtat. Per altra banda, i amb la clara finalitat de confondre al ciutadà, ja veuran, com la patronal beneficiaria d’aquestes prebendes no tardarà en traure altre informe contrariant al de la Sindicatura. Açò sí, no oblidem, com va dir un matemàtic, si als números els tortures, sempre acaben confessant (el que el torturador, en aquest cas la patronal, vol).
  Respecte a l’accident ferroviari de Santiago es seguix carregant les tintes sobre els treballadors, aleshores, sobre la crida que l’interventor va fer al conductor, però, fins hui, tal com vaig constatar el primer dia, és una autèntica barbaritat, i per tant, hi ha responsables que deuran ser investigats, el posar la vida de tantes persones en mans d’una sola (o dos) persones. Hui hi han suficients sistemes de seguretat que paren un tren si ocorreixen circumstancies com la de l’accident! Per altra banda, està, recorde, una corba sense sentit en un tren d’alta velocitat així com, per últim, i després de tants morts, me pregunte, com és possible que cap responsable de seguretat (o inclòs, de la direcció) de RENFE haja dimitit de forma irrevocable, malgrat fora per respecte a les víctimes i a les seus famílies per haver fallat en la confiança que aquests havien posat en la seua gestió.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook