Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 30
  Agosto
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Puntxò (XII)

  Aleshores, no acabe d'entendre perquè algú s’estranya que hi haja militants del PP filo feixistes, si sempre s’ha dit que el gran mèrit polític “d’Ansar” va ser unificar  tota la dreta espanyola dins del Partido Popular. On han d'estar, per tant, sinó al si d’aquest partit! Encara no s’havia assabentat el “gran” González Pons d’aquesta circumstància? Si sols cal recórrer les meses (i llistes) electorals municipals per comprovar-ho!

  Aquests dies, en llegir el què l’alcaldessa de Cadis, Teófila Martínez del PP, havia dit respecte a que alguns que demanaven ajudes públiques disposaven d’internet (per a tuitear), vaig recordar que a les Corts Valencianes una diputada, també, del PP, que no recorde el seu nom, per defendre els retalls del Consell a les ajudes als més necessitats, va dir que, entre aquests col·lectius, hi havia qui es gastava les ajudes en comprar-se TV’s de plasma. Ja se sap, els “pobres” deuen comportar-se com a tal! Deuen ser coherents i responsables amb la seua situació, ja que les incoherències i les irresponsabilitats són patrimoni d’aquells que si s’ho poden permetre’s. Per exemple, aquells als que la crisi poc o res els ha afectat.

  Per últim, una de futbol. Com que David Villa ha recalat, ell sabrà perquè (ser un gran jugador no garantix que se sàpiga adoptar les millors decisions esportives) en l’Atlètic de Madrid, és a dir, en un equip de la “capital” del centralisme espanyolista, aleshores, resulta que la premsa de “Madrid” l’està descobrint quan, si hom no recorda mal, és el màxim golejador de la selecció espanyola per davant de Raúl, al que no fa poc aquesta mateixa premsa no trobava adjectius per qualificar-lo, i campió del Món i d’Europa. De ser objectius, i sobretot, d’haver jugat al Reial Madrid, no cap dubte que David Villa, aleshores, seria considerat el millor davanter central fins hui del futbol espanyol, però el seu “pecat” ha sigut jugar en equips de la perifèria (o com diuen en “Madrid”) de “províncias”

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook