Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 05
  Septiembre
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Puntxò (XIII)

   

  Satisfaccions, en el mes d’agost l’atur ha baixat en 31 persones, la crisi s’acabat (segons el PP i els seus “palanganers”) Per altra banda, les afiliacions a la Seguretat Social han abaixat quasi en cent mil persones, però açò sols té importància per aquells que tot ho veuen negre i que sols tenen ganes de fotre. Menys mal que aquest mèrit és de Rajoy i no de Zapatero, ja que s’imaginen la que s’haguera format si aquest últim haguera tret pit d’una xifra com aquesta de 31 nous aturats menys (i el 90% temporals)!
  En aquest estiu m’he plantejat moltes vegades perquè la Patronal i la Ministra de l’Atur no plantegen directament la recuperació de l’esclavitud, ja que quanta administració pública desapareixeria, quantes complicacions burocràtiques menys, quants problemes sobre el nombre de contractes desapareixerien, etc. etc. etc. Tot serien avantatges i, sobre tot, la secta neoliberal podria portar a cap la seua utopia d’organització social.
  Anem a aclarir-nos respecte a la possible imputació de Rita Barbera i Camps en el cas Noos, si aquests no tenien res a veure amb les aventures que el “gendrissim” Urdangarin projectava i cobrava ben cobrat  ací al País Valencià, a quin sant es fotografiaven i es passejaven presumptuosos a tot arreu amb ell? A més, hi havia alguna institució, encara que tingués forma jurídica privada, però de total control públic, que no fera el que aquests polítics “ordenaren”? D’altra manera, Urdangarin no haguera fet cap negoci al País Valencià, si Rita i Camps s’hagueren oposat!
  Per últim, em pregunte quan els ciutadans anem a despertar i exigir que ens tornen els 246.000 milions d’euros que el sector financer ha rebut dels dos governs espanyols que, de moment, han gestionat la crisi, entre avals, injeccions, compres d’actius i crèdits fiscals, que res més suposa el 25% del PIB espanyol (diagonalperiodico.net)?

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook