Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 04
  Marzo
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Puntxò (XL)

   

  Navarra. Fa poc, quan es va denunciar el cas de presumpta corrupció de la Consellera d’Hisenda del govern autonòmic de Navarra, em va sorprendre la contundència amb què la Presidenta d’aquesta CCAA, Yolanda Barcina, va afirmar, amb una frase molt concurrent a l’elit política espanyola, “NO DIMITIRÈ” i em va vindre al cap aquella idea o tesis tan desenrotllada de “l’eròtica del poder”. Alguna cosa que va més enllà de determinades satisfaccions de servici públic deu tindre l’exercici del “poder” quan hi ha tants que els costa deixar-ho i anar-se'n a casa. Inclòs hi ha alguns que ho anhelen de tal manera - “Ansar” - que pareix que perden la “xaveta”!
  Quantes mentides ens estan dient tant en la crisi d’Ucraïna com en la de Veneçuela! Per exemple, què pocs mitjans de comunicació han dit que l’opositor veneçolà López és un colpista d’extrema dreta que participà en el cop d’estat contra el govern legítim de Chaves i mai s’ha penedit. O, en altre sentit, seria admissible en Espanya que l’oposició es dirigirà a la ciutadania en els termes que aquest senyor és dirigeix als seus o que el Moviment 11-M haguera ocupat no ja les places de les ciutats, sinó la seu de la fiscalia general? En aquest sentit, Pascual Serrano, un expert en la denúncia de la manipulació informativa en Diario.es (17/02/2014) posava de manifest el següent: “Una vez más, Venezuela se ha convertido en el campo de pruebas de las nuevas tendencias (des)informativas. Los enfrentamientos entre opositores al gobierno de Nicolás Maduro y defensores, y la violencia desencadenada han tenido un reflejo en las redes sociales, y en especial en Twitter, que nos muestra hasta qué punto internet y esta red social se pueden convertir en un estercolero gracias a la intervención de militantes paranoicos y campañas dirigidas por manos ocultas. Fotos antiguas y acontecimientos en cualquier otro lugar del mundo han nutrido toda una catarata de mentiras donde resulta más laborioso desmontar las mentiras que contar la verdad” (s’han utilitzat imatges de Brasil, Xile o, inclòs, de morts de Síria per a desacreditar al govern veneçolà)

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook