Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 09
  Marzo
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El puntxò (XLI)

  Encara que ja ha passat un temps, sí que m’agradaria comentar el fet que, al meu entendre, el programa de Jordi Évole sobre el 23-F, posà de manifest el papanatisme d’aquest país que encara hui es creu que tot el que diu la TV és veritat! Com és possible que, inclòs, persones avesades en les regles internes que regeixen l’activitat política, no ja les persones corrents, caigueren en la trampa i no descobriren les pistes sobre que allò no era més que una ficció i que l'autor anava deixant en el desenvolupament del presumpte documental!
  Per altra banda, respecte a aquest intent de colp d’estat una cosa hi ha clara, la versió oficial donada del 23 F, per les reaccions hagudes al “documental” no se la creu ningú i, per tant, és un episodi de la nostra història que no està, lamentablement, tancat, per desconegut.
  Cada dia veig persones escardant en els contenidors del fem i l’anima se me’n va als peus i pense quina sort tenen Rajoy i cia., no ja de no veure aquests drames diaris, sinó de no caure en les mans d’algú d’ells quan, des de la frivolitat més criminal, parlen que la crisi ja s’ha acabat i sols cal desxifrar els llocs de treball que se'n van a crear.
  Per últim, simplement apuntar la idea (algun dia intentaré desenrotllar amb més amplitud) que tots aquells que han pres les mesures contra la crisi, ningú d’ells ha patit les conseqüències de la mateixa així com les conseqüències de les polítiques portades a cap. Per tant, concloc que en cap moment han estat legitimats ni èticament ni moralment per a prendre-les. Em diran que tenien la legitimitat democràtica de les urnes, circumstancia aquesta per cert que aquests mateixos, per exemple, mai li reconegueren a Allende o a Chaves (aleshores a Maduro).

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook