Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 20
  Marzo
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El puntxò (XLII)

   

  Una xiqueta ha mort en el Comptat de Treviño per no haver-li enviat una ambulància que la portara a l'hospital i tot amb l’excusa de la falta de competència funcional. Vergonya aliena m’entra quan pense en la xiqueta i en els seus pares i familiars i sent als governats dir que va obrir una investigació (és com quan diuen que van a fer una comissió d’investigació), quan el que cal fer-se es posar-ho immediatament en mans dels tribunals de justícia, exigir les dimissions pertinents i indemnitzar econòmicament (malgrat la vida no te preu) a la família. Però no, res d’açò ocorrerà perquè es tracta malauradament, i no és demagògia, d'una xiqueta sense cap atribut que la distingira de la normalitat (o dels patidors de la crisi)
  Per altra banda, es necessita ser d’una petulància i d’un estufament fora del comú dels mortals el que fa aquest govern que, quan es posa fer una de les seues, anomena res més que a un “grup de savis” perquè li facen propostes per poder ell portar-les a cap, evidentment, amb l’aval dels “savis”. Savis en el món hi ha pocs (Jose Luis Sampedro, per exemple), experts molts i en totes les matèries, i mercenaris al servici de determinades idees polítiques, com diuen al meu poble, una cabasà. I açò és el que són el grup d’experts als quals el govern els haurà pagat una bona mornellà per a defendre les idees tributàries pròpies de la secta neoliberal que és millor pagar impostos indirectes que directes. Caldria exigir-li (inclòs agafant-li la paraula) a Manuel Lagares, que pareix ser el portaveu del grup i col·laborador de la fundació FAES del PP, quan diu que cal triar entre l’atur i la pujada de l’IVA, en el sentit, que ens pose blanc sobre negre i que demostre de forma objectiva, és a dir, exempta de valoracions dogmàtiques, aquest argument (i, en el cas que es porte a cap i l’atur no decreisca com conseqüència de les mesures propostes, que ho pague ell de la seua butxaca i que, per descomptat, torne els diners cobrats)

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook