Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 02
  Abril
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Puntxò (XLIII)

   

  De la voracitat de l’actualitat. No fa molt, si recorden, va haver-hi cert escandall perquè una xiqueta va morir al Comptat de Trevinyo com a conseqüència de la varicel·la. En un primer momento, es va dir que havia segut un problema de competències entre Comunitats Autònomes, ja que cap va enviar una ambulància. Més tard s'ha dit que no ha segut aquesta qüestió la responsable, sinó un problema mèdic (i diuen que han obert una investigació). Després, el silenci més absolut! La tragèdia ha quedat soterrada per la voracitat d’una actualitat que viu de la malaltia de la morbositat!
  Normalment, la TV no la veig molt i, si és dona el cas, busque veure alguna pel·lícula. En aquest sentit, per exemple, fuig de les tertúlies perquè, normalment, els que intervenen són d’un sectarisme irritant que els impedix que siguen capaços de rectificar o, com popularment es diu, “abaixar-se del burro”. Malgrat tot, l’altre dia vaig caure en l’error de veure una estona d’una d’aquestes tertúlies en la que un dels intervinents de forma reiterada, i sense que ningú el rectificarà, qualificava al president de Veneçuela, Nicolàs Maduro, de “dictador”. Que ens agrade més o menys el “chavisme” no és justificació per a mentir. Que jo sàpiga el “chavisme” ha guanyat 18 de les 19 últimes eleccions realitzades sense que cap organisme internacional que controla la regularitat les mateixes haja denunciat o manifestat reparo algú. Perquè clar, si el “chavisme” és una dictadura després d'haver guanyat les eleccions de forma democràtica, que podem dir d’un partit polític que, segons la justícia està posant de manifest que ha estat finançat il·legalment les seues campanyes electorals?

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook