Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 02
  Mayo
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Puntxò (XLIX)

  Respecte a l’affaire d’Esperanza Aguirre fugint de la policia de mobilitat madrilenya que s’atreví a intentar multar-la com a qualsevol ciutadà per aparcar mal, hi ha una circumstància que m’ha cridat molt l’atenció i que els mitjans generalistes de comunicació ho han deixat passat per alt. Em refereix al fet contrastat que hi haja dos guàrdies civils escoltant la seua casa! En altres paraules, la seua seguretat particular l’estem pagant tots els ciutadans quan, ares de hui i que es sàpiga, aquesta marquesa (o duquessa, no ho recorde mai), no ostenta cap càrrec públic mereixedor d’aquesta prerrogativa. Lo curiós del cas és que aquesta senyora sexagenària, com la definí el presentador Jorge Javier Vázquez, és d’aquells polítics que, amb l’etiqueta de liberals, defenen la reducció de l’estat a la mínima expressió (però clar, ja que entendre’ls, ells es refereixen que tal circumstància deu donar-se quan afecte a la xusma)

  El dia 25 de maig pense anar a votar per raons purament democràtiques. Tants anys lluitant i esperant aquest dret com per no fer-ho. Malgrat dit l’anterior, seria desitjable que les candidatures no ens encatifaren amb promeses i discursos que no es corresponen a la realitat del “poder europeu” reial. Fa molt poc de temps que els grans partits nacionals, que segur s’emporten més del 50% dels vots, pactaren una reforma de la Constitució Espanyola al marge de la voluntat del poble i, sobretot, han estat aplicant una política imposada, i mai votada, per aquests “poder reial” europeu. Sabem a què van a Europa i quins són els interessos que defenen, així que limiten-se complir el seu paper el més dignament possible i no ens prenguin per imbecils! A més el Parlament Europeu servix per al què serveix i, per exemple, la funció legislativa, per cert, no està entre les seus competències!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook