Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 08
  Abril
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Puntxò (XLV)

  Encara com tots els desplantes a les demandes del PP valencià respecte a la millora en el fiançament del País Valencià donant un major pes a la població o el plegament que s’ha fet en matèria d’aigua a la voluntat de “donya finiquito” presidenta de la CCAA de Castilla la Mancha (per cert, a què esperen els llauradors de la Ribera a manifestar-se i mostrar la seua protesta?) ho estan fent els mateixos companys de Madrid del PP, perquè si a Zapatero o algun dels seus ministres o inclòs secretaris d’estat, els haguera ocorregut dir el que estan dient respecte d’aquests temes, la que s’haguera armat! La tragèdia de Troia s’haguera quedat xicoteta! En resum, la dreta de madrilenya ha vingut a València aquest cap de setmana i ens ha cagat en la nostra cara amb el beneplàcit i els aplaudiments dels coreligionaris d’ací. Jo esperava que González Pons, almenys, haguera eixit a explicar-nos allò que Rajoy anava a donar-nos tot el que Zapatero ens havia furtat!

  Pel que fa a Catalunya, i no he sentit un debat que recorda la novel.la de Gabriel García Márquez “Historia d’una mort anunciada”, ja s’ha fet tard. Anem avocats, a conseqüència de l'immobilisme centralista madrileny, a una declaració unilateral d’independència per part de la Generalitat! Amb el fàcil que era, quan comença l’assumpte, haver transferit a la Generalitat la capacitat de fer referèndums consultius, tal com es regulen en la CE! Quin favor li hagueren fet a Artur Mas i a Convergència i Unió ja que, semble el contrari, estic convençut que són els més interessats a acabar quan abans el tema! Però tot el procés, pel contrari, l’únic que ha aconseguit ha segut sumar més gent a l’independentisme català! En tot cas, cal destacar que els catalans de sempre, al contrari que els valencians, per exemple, han tingut molt clar allò de “som i serem” catalans!
  Per últim, últimament la premsa nacional madrilenya entre les seues obsessions últimament estan Veneçuela (fent un seguiment servil de la premsa conservadora nord americana) i Catalunya. Jo no sé que els ha fet el govern veneçolà perqué tots els dies ens castiguen amb una ració de manipulació del què està ocorrent allí! Per exemple, si en l’estat espanyol una manifestació acaba cremant contenidors o amb un enfrontament amb les forces de seguretat no es tracta d’una “revolució popular” per canviar un govern sinó de “elements anti-sistema”. Però si aquest mateixos fets ocorren a Veneçuela ja no es tracta de “elements anti-sistema” als quals deu caure tot el pes de la llei, sinó d’una legitima protesta d’un poble front un govern que a pesar d’haver guanyat unes eleccions democràtiques, és titllat de “dictador”. Per últim, com és pot donat credibilitat a un polític com Leopoldo López colpista reconegut no penedit i que rebutja el canvi democràtic a Veneçuela! Si el mateix Apriles, principal dirigent de l’oposició, no vol saber res d’aquest personatge, a què ve que els mitjans de comunicació carpetovetònis espanyols li llaven la cara? Per posar-se a plorar!
  Per més aclariments, llegir http://www.rebelion.org/noticia.php?id=182214&titular=el-ataque-medi%E1tico-contra-los-gobiernos-de-venezuela-y-ecuador-

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook