Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 09
  Octubre
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El puntxó (XVI)

  Sóc conscient que el que vaig a dir té una gran càrrega demagògica però no puc evitar-ho.
  Em pregunte perquè aquest Papa que manifesta que mai ha segut de dretes (per cert, què ben guardat ho tenia, ja que en cas contrari mai haguera aplegat a Papa) i que el comunisme l’ensenyà la concepció social de l’església, no obri les portes de l’estat Vaticà (i, evidentment, de totes les seues instal·lacions) per acollir a tots els desheretats que creuen els mars fugint de la fam, de la misèria i de l’explotació de les màfies armades pels estats occidentals?
  Després de les declaracions que l’inefable (per dir un adjectiu no massa feridor) Rajoy ha dit al Xapó, enaltint una reforma laboral que ha abaratit la mà d’obra espanyola, en altres paraules, presentant com una oportunitat de negoci per als inversors el fet d'haver fet més pobres als treballadors espanyols, tinc l’esperança que cap treballador tinga res en el cap i vote a aquest senyor i al partit que representa. Evidentment, aquesta sentència no té res a veure amb el fet de ser de dretes, la nostra Constitució recull el dret a la llibertat ideològica i, per tant, cadascú és molt lliure de tindre les idees que vulga, sinó per burlar-se d’aquesta forma dels treballadors!
  Una de futbol. Cal veure la insistència i èxit que té la premsa carpetabetònica espanyola quan vol que aconseguir alguna cosa. Em refereix a la campanya mediàtica que des de Madrid hem tingut que suportar dia si i dia també, a favor que Diego Costa, jugador de l’Atlètic de Madrid, siga internacional per Espanya. No dic que no siga un bon jugador, però de jugar amb altre equip que no fora l’Atlètic de “Madrid” (si fora del Reial Madrid, la cosa haguera segut pitjor) ens hagueren pegat la palissa que ens han pegat fins a aconseguir el compromís de Del Bosque de seleccionar-lo pròximament? Més bé no!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook