Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 03
  Diciembre
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El puntxò (XXIII)

  El tancament de RTVV no és més que un avís a navegants per a catalans i bascs per a què sàpiguen on poden aplegar des de Madrid amb les seues polítiques d’uniformitat espanyolista portades a cap amb l’excusa de la crisi. Mal faran els catalans si no posen ja data i pregunta per a fer el referèndum i el fan. Per a molts, Catalunya i el País Basc, són l’ultima barrera de contenció a la dreta espanyolista i centralitzadora. I, si no es donen presa i planten cara, com diuen al meu poble, se’ls menjaran per la garreta, com, evidentment, estan fent amb els valencians (segons tinc entès en Madrid als valencians de sempre ens han tingut per un poble moll i dèbil)
  Ha segut l’argument recurrent, el karma al qual s’han agafat des del PP com excusa per tancar RTVV. Els valencians no podem tindre hospitals i educació públics a la mateixa vagada que RTVV. S'havia de renunciar a alguna cosa! Vaig a donar-li credibilitat a l’argument. D’acord. Però, per favor, si són coherents i si és cert aquest, han segut vostès els que amb les seues polítiques ens han portat a aquesta tessitura, per tant, i per manifesta incompetència (no em diran si cap major incompetència!) i per vergonya vagant-se a casa, convoquen eleccions i com els llombrígols amagant-se baix terra fins que passe un temps prudencial. El que no poden ser bombers i piròmans al mateix temps!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook