Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 08
  Diciembre
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El puntxò (XXIX)

  Llegint aquests dies a Juan José Millás que relacionava la corona d’espines, que segons el Nou Testament col·locaren a Jesús els romans en la seua passió, amb les concertines que hi ha col·locat en la tanca de Ceuta i Melilla, he pensat si els romans quan li la posaren no ho feren també com element dissuasiu per a què Jesús no fugira amb la creu a costes. Vostès saben el molest que pot ser córrer amb la creu i la corona d’espines! Perquè clar, la corona, igual que les concertines, ferides el que es diu ferides greus (així ho diu el Ministre de l’Interior i, segons alguns, membre honorari de l'Opus Dei) no ho fan, però segur que Pilatos pensà que a falta d'altres mitjans més efectius, la corona podia fer el seu paper.

  Diu el Molt Honorable President, per cert esperem que algú dia, com estan fent últimament alguns expresidents i ministres llevant-se les puces de damunt, diga qui, des de Madrid, li ha obligat a tancar RTVV i a canvi de què (bé a títol personal o col·lectiu). Bé, com deia, el Molt Honorable ha dit que el tancament de RTVV ha segut la pitjor decisió que ha pres en la seua vida (evidentment, dir el contrari, seria per a penjar-lo, en altres paraules, és una obvietat retòrica que es podria haver callat i no furgar més en la ferida). Igualment ha dit, que ha actuat igual que ho fan els empresaris en el sector privat quan no hi ha altra alternativa, però ha oblidat, almenys pels empresaris que jo no conec, aquests quan tanquen no se’n van de “rossetes” com està passant amb el Molt Honorable i els seus acòlits. Normalment a molts empresaris (sobretot aels petits, que són la majoria) els costa molts euros de la seua butxaca, pèrdua de patrimoni familiar i, moltes vegades, un trencament de la seua vida per a sempre. Malgrat, possiblement, dels empresaris dels quals parla el Molt Honorable, són aquells que res els costa tancar la seua o  seues empreses, perquè abans han segut “previsors” i han aprofitat les “debilitats” (diuen, economies d’opció tributàries) del sistema per a posar els euros en lloc segur.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook