Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 02
  Enero
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El PUNTXÒ (XXIX)

  Anem a veure. Si el jutge aquest Elpidio José Silva, que tancà en la presó al President de Caixa Madrid, té coneixement o probes de possibles delictes i que, a més, són tan greus que posen en perill l’entramat institucional de l’estat, què espera per a denunciar-ho en els jutjats? És que aquest senyor no és qualsevol persona, és res més que tot un jutge! Mentrés no actue així, almenys per a mi, les seues paraules no tenen més credibilitat que les que es diuen en una barra de bar quan u està molt calent.

  Dona molt per a pensar el fet que el Ministeri d’Industria anul·lara la subhasta de la llum al·legant que en la mateixa s’han pogut donar determinades circumstàncies anòmales o irregulars. Però, i ací està la gravetat de la situació, sense especificar en què i qui ha pogut actuar de forma irregular i sense posar-ho, immediatament, en mans dels jutges.

  Respecte a la llum, cal saber que el PP, com té la majoria absoluta en el Congrés, tombà una proposició de l’oposició que tenia com objecte que les companyies elèctriques no pogueren en l’hivern deixar sense el subministre per impagament a persones o famílies que, a conseqüència de la seua situació econòmica, no poden fer front al rebut de la llum. Aquesta negativa del PP em recorda aquell exabrupte d'Andrea Fabra, diputada i filla del delinqüent Carlos Fabra, quan va dir al Congrés, “que se jodan” en clara referencia als aturats. En aquest cas ha segut el PP en ple, inclosa Andrea Fabra (com no podia ser d’altra manera), el que ha dit “que se jodan”, almenys, malgrat la xifra es singularment més elevada perquè, naturalment, afecta a més col·lectius, a un 33,3% de persones majors, que segons la Creu Roja, no poden posar la calefacció.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook