Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 17
  Diciembre
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El puntxò (XXVI)

   

  D’autèntica vergonya periodística l’entrevista que el diari, que “s’autoanomena” de centre esquerra, va publicar el passat diumenge dia 8 al President del govern d’Espanya, Mariano Rajoy. El que aquest mentira més que parlara no és cap novetat, començà a mentir en la campanya electoral que portà al seu partit a la majoria absoluta en les eleccions generals del 2011 i ho ha seguit fent de forma quotidiana fins i tot en seu parlamentaria. Però, que cap periodista dels que li fan l’entrevista li posara la cara roja per les reiterades mentides, no té més interpretació que pensar que aquest periòdic s’ha convertit, deu saber a canvi de què, en la muleta d’aquest President de dretes.
  Esquerra Unida ha publicat en la seua web els contractes firmats per la Generalitat governada pel PP amb el magnat de la Formula I, Bernie Eclestone. Com a conseqüència d’aquesta actuació, aquest partit ha segut denunciat i amenaçat pel Vicepresident del Consell, per haver desvelat, segons ell, una documentació que era “confidencial” i que, per tant, els valencians “pagans” d’una festa de quasi 300 milions d’euros (50.000 mil milions de les antigues pessetes) no tenim dret, repeteix, segons el PP, a conèixer els termes dels contractes. Visca la transparència i, perdonen l’expressió, l’autèntica caradura antidemocràtica dels governants que firmaren aquests contractes amb clàusula de confidencialitat.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook