Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 20
  Diciembre
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El puntxò (XXVII)

  Els principis de Peter diuen que qualsevols mala situació és susceptible d’empitjorar. Traduït a la situació actual al País Valencià, vol dir que condició imprescindible per a fer carrera com a polític a la administració pública valenciana controlada per el PP és tindre un currículum de pel·lícula de por. Pensen, sinó en el mèrits acumulats per Lola Johnson per a ser anomenada Secretaria Autonómica de Comunicació. Lo pitjor d’aquesta situació és que els fracassos d’aquests personatges al final se paga amb el desprestigi de la pròpia administració pública i dels funcionaris. Doncs bé, que conste que aquesta nova secretaria autonòmica de comunicació no ha segut anomenada, molt lluny, pels seus mèrits i capacitats, sinó per la simple voluntat del Molt Honorable President Alberto Fabra.
  Ja ho deuen saber, però si no ho saben els informe. El PP valencià, que tantes hores parlamentaries dedicà ací al País a despotricar contra el maltractament que Zapatero ens sotmetia, acaba de votar en contra (el dia 10 de novembre) en el Senat contra la una reforma del sistema de finançament de les CCAA’s. L’assumpte és tan greu que inclòs l’associació d’empresaris valencians (AVE) ha mostrat públicament el seu rebut.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook