Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 26
  Diciembre
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El puntxò (XXVIII)

  Pel el que respecta a la transparència de les administracions públiques, acaba de publicar-se en el BOE la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern i que, una vegada llegida, la conclusió que es trau, com era d’esperar, és que realment fa és consagrar, precisament, l’obscurantisme de les administracions públiques al donar una raó i un argument de pes, per a què aquestes no faciliten la informació que el ciutadà puga demanar. Així a l’article 20, numero 4, diu textualment “Transcurrido el plazo máximo para resolver sin que se haya dictado y notificado resolución expresa se entenderá que la solicitud ha sido desestimada”.

  Així que ho tenen fàcil aquells que, com el govern valencià, són partidaris que els ciutadans romanguin in albis, amb tal de no contestar, qüestió resolta! En definitiva, aquesta llei el que realment fa es crear un “mur de lamentacions” on els ciutadans podem deixar les nostres peticions amb la fe irreductible del creient que espera que Déu algun dia li vinga a bé contestar (Per últim, denunciar el fet que el PP pregona l’eliminació dels òrgans de control extern que tenen creats les Comunitats Autònomes amb la finalitat d’estalviar, i aquesta llei crea, esbalaeixin-se, un nou organisme, això sí, totalment inútil, evidentment, per això el creen)

  Per últim, i sent el més important d'aquesta entrada, desitjar que amb la idea més aviat utòpica de fer de l'adversitat una possibilitat de canvi a millor, que tothom passe les millors festes posibles.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook