Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 22
  Febrero
  2018

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CCLXIV)

  Antonio Fraguas de Pablo “Forges”. Premi Nobel!!!

  Democràcia low cost. El Tribunal Suprem acaba de condemnar a un cantant a tres anys i mig per injúries a la Corona, enaltiment al terrorisme, calúmnies i amenaces pel contingut de les seues cançons. Sempre he pensat que els problemes en democràcia es solucionen amb més democràcia i no amb mesures repressores. Però, l’ofici d’inquisidor és l’ofici mes antic del món (i no l’altre que tant els agrada posar de manifest als masclistes).

  Més. S’ha retirat - censurat - un quadro de la fira d’art ARCO que es celebra en Madrid perquè en ell figuren els dirigents catalans independentistes com “presos polítics”.

  Mes. Una jutgessa retira el llibre “Fariña” del periodista Nacho Carretero sobre el narcotràfic gallec.

  OXFAM Intermón. No tinc paraules per descriure el fàstic que em dona les noticies que es van coneixent d’actuacions d’assetjament sexual portades a cap per cooperants d’aquesta ONG. Com les persones podem aplegar a aquest grau de corrupció moral i ètica!

  Aquest passat cap de setmana assistit a la celebració de la Copa de basquet en Les Palmes de Gran Canària. Constatar com els dirigents de l'organització - ACB - trien ells llocs de l'esdeveniment no pensant en els aficionats sinó on ells ho poden passar millor al marge del basquet. Si pels aficionats hi havia un lloc amb problemes de tot tipus era aquesta ciutat. Un pavelló als afores de la ciutat, inexistència d'hotels al seu voltant, preus desorbitats en els vols i en els hotels, ja que estaven en la setmana principal del carnaval, així com una greu falta de transport públic.

  Per altra banda, es criticà a l'afició del Barcelona pels seus càntics i eslògans amb el vell argument de no polititzar l'esdeveniment, quan la politització comença per la mateixa organització a l'anomenar la competició "Copa del Rei". Què ha de veure el Rei (per cert, no va assistir a l'entrega del trofeu al guanyador) amb una competició organitzada per una entitat privada?.

  En aquest sentit, perquè l'organització no compleix amb la llei de la memòria històrica i esborra de l'historial de la competició la referencia al "generalíssim"? Quantes generacions han de passar en aquest país perquè d’una vegada per sempre es done el tractament que pertoca al dictador colpista?

  Per últim, respecte aquest esdeveniment, a l’acabament de la final vaig coincidir en el mateix restaurant amb l’exjugadora de basquet Amaya Valdemoro contractada per MOVISTAR com comentarista “tècnica” dels partits. En un determinat moment, i com algú en les xarxes socials pareix ser que l’acusava de “merengona”, manifestà a veu alçada que sí “y a mucha honra ... yo soy del Real Madrid”. Personalment, ja tinc altre motiu per no ser client d’aquesta companyia. Abans era perquè tenia en nòmina a Eduardo Zaplana. Aleshores, com he dit, perquè té a Amaya Valdemoro. Les manies no les curen els metges, diuen!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook