Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 13
  Marzo
  2018

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CCLXVI)

  Mai he pogut racionalitzar cap tipus de violència. Ni la verbal ni menys la física. Serà perquè la violència de qualsevol tipus és sempre irracional.

  A les persones devíem deixar d'adjectivar-nos com "animals racionals" i simplement anomenar-nos "animals".

  Per altra banda, resulta vomitiu i repugnant l'ús que es fa de les tragèdies humanes per aconseguir objectius polítics.

  Quan deixaran de practicar arguments polítics de "barra de bar"?

  Aleshores, fins als més recalcitrants masclistes s'han convertit en "feministes". Mal assumpte, ja que l'efecte "perversitat" no tardarà a actuar: buidar de contingut les reivindicacions "feministes" utilitzant el seu propi relat o discurs. Temps al temps!

  Malgrat tot, encara pense que el pitjor enemic que les dones tenen per aconseguir acabar amb totes les desigualtats que segueixen vigents són les mateixes dones. Mentre hi hagi un important percentatge de dones que estan còmodes amb l'actual situació poc s'avançarà.

  Dels homes sols es pot esperar els fruits d'un paternalisme centenari. Mai ningú abandona voluntariament posicions de privilegi.

  En aquest sentit resulta paradigmàtic el paper de l'església catòlica (i no ho dic pel seu "dirigent" José Ignacio Munilla Aguirre, bisbe de Donostia, que no està en els seus cabals i sols dins d'una organització tan endogàmica com l'església catòlica són psosibles aquests tipus de "personalitats malaltisses") intentant sumar-se a les reivindicacions "feministes" quan és una de les organitzacions més misogínies que existeixen.

  Per últim, cal posar de manifest el doble raser que la justícia - falta d'independència podríem dir? - practica al mantenir empresonats a dirigents nacionalistes catalans pel risc de reiteració delictiva i no haja, de moment, empresonat a cap dirigent del Partido Popular per la causa judicial que contra aquest partit s'està portant a cap per finançament irregular. En definitiva, poden seguir delinquint i poden destruir proves acusatòries. O no?

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook