Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 26
  Marzo
  2018

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CCLXVII)

  Segons la Fundació Ciutadana Civio, al món, els mètodes anticonceptius més habituals són el DIU (21,5%), la píndola (13,9%) i l'esterilització femenina (30,1%). En canvi, l'esterilització masculina és molt minoritària (3,7%).

  A més. Unes 830 dones moren cada dia per causes relacionades amb l'embaràs i el part. Gairebé totes elles són de països en desenvolupament. De fet, l'OMS estima que més d'un terç d'aquestes morts, en 2015, es van produir a Nigèria i l'Índia. O, dit d'una altra forma: si vius en una regió en desenvolupament, tens una possibilitat entre 150 de morir en el part; si vius en una regió desenvolupada, una entre 4.900.

  És una qüestió de salut pública, però també de drets.

  Pobresa no és solament la falta de diners, o material, és també la falta del poder de prendre decisions” (Fanta Jatta, Responsable de Dret de la Dona en Action i Aid International Gambia)

  Polèmiques interessades. Sovint els mitjans de comunicació generalistes (i de manera unànime, ja que aquesta és una qualitat que les distingeix) promouen polèmiques interessades, bé per afavorir interessos (de tota mena) o bé per perjudicar a determinades persones (per cert no és el cas de la Sr. Cifuentes). Per exemple, recorden la polèmica que no fa massa temps copà totes les primeres pàgines i les tertúlies (pareixia el món anés a desaparèixer o parar de rodar) relacionada amb el fet que l'alcaldessa de Barcelona no havia acudit a una recepció reial amb motiu de la celebració del Mobile World Congress?

  Tot era fum de palla. Els organitzadors, en concret el seu conseller delegat, en cap moment es pronuncià sobre el fet. Per altra banda, era "interessada" en un triple sentit. Primer. Les elits financeres i econòmiques de "madrid" estan desitjoses de "furtar-li" aquest congrés a Barcelona. Segon. Era una bona ocasió per debilitar la imatge pública de l'alcaldessa Ada Colau. I, en tercer lloc, n’hi havia que seguir desacreditant el "procés".

  Com, en principi, no han tingut cap èxit, la qüestió ha desaparegut de l'agenda i com si res! Però, ja es presentarà altra ocasió i tornarem a veure la “repetició de la jugada”. Temps al temps!

  Resulta interessant destacar com Francisco Camps, al qual els seus propis companys de partit l’estan “apunyalant” políticament (i, per cert, està “imputat” en varius casos de presumpta corrupció). per altres s’està convertint en un “màrtir” de l’esquerra.

  Si als independistes catalans se’ls acusa de fracturar la societat catalana, que no es pot dir dels constitucionalistes així com del jutge LLaneza? Alguns dels seus autos són més propis d’un il·luminat que d’un jutge seriós!

  Que fotut és mirar-se a l’espill i veure`s reflexades totes les contradiccions que portes anys disfressant.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook