Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 14
  Diciembre
  2016

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CCVII)

  La competència electoral en les democràcies accepta, sense escàndol, que un aspirant recorri a la mentida i l'engany” David Trueba.

  L’assassinat de la dona de l’expresident de la CAM a mans d’un sicari (segons les primeres conclusions de la policia), es pot pensar que és un fet aïllat o que, realment, com he llegit, hi ha grups mafiosos que estan traslladant-se a l’estat espanyol, conseqüència de la pressió judicial i policial que estan sofrint al seu país?

  Segons els mitjans de comunicació, en l’últim derby jugat entre els dos “madrids” es va produir el següent enfrontament entre Koke i CR en el següent sentit: “el jugador del Atlético llamó "maricón" a Cristiano y éste le contestó: "Maricón, sí, pero lleno de pasta, cabrón".

  Respecte a aquesta “baralla”, en primer lloc, és denunciable el tractament que en els mitjans de comunicació s’ha fet de l’insult del jugador de l’Atlètic, ja que en ningú moment han ressaltat - i rebutjat - la seua connotació homòfoba.

  Per altra banda, no sé si es veritat o no, ni m’importa la condició sexual de CR. Però, si fora veritat CR deuria llegir la biografia de Rock Hudson i comprovar l’infeliç que va ser, conseqüència que la seua vida pública la posà en mans dels estudis cinematogràfics que l’obligaren a actuar públicament d’una forma totalment contradictòria amb la seua condició sexual. Segons els que el conegueren, en molts moments la seua existència es convertí en un verdader calvari!.

  Per concloure. Resulta bastant notori que en l’estat espanyol hi ha dos àmbits públics on la homosexualitat segueix sent un tabú com són el futbol i els bous (i amb aquesta afirmació baix cap circumstància estic pensant en CR del que ho ignore absolutament tot, com és normal, més enllà del que ell diu i els mitjans de comunicació traslladen).

  En tot cas, a CR li han donat el baló d’or i, per tant, tots contents. El “pobre” està molt necessitat del reconeixement públic que es mereix!

   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook