Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 21
  Diciembre
  2016

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CCVIII)

  “Possiblement el principal valor de la mentida és que ens permet construir veritats, que es converteixen en tals quan aconseguim oblidar que foren mentides.” Gustavo Ariel Schwartz.

  Andrea Levy. Segons la tesi d'aquesta dirigent del PP la religió jueu-cristiana és una religió que predica l'amor i la vida, i la musulmana l'odi i la mort. En el fons d'aquesta tesi el que hi ha soterrat és una por (i un rebutjament) al diferent (aleshores són els musulmans, abans foren els comunistes, els jueus o els gitanos) al qual es considera com a "barbar" amb totes les connotacions negatives que el concepte té (recordem com els romans ja construïen murs contra els "bàrbars").

  "Ansar" no sap com cridar l'atenció del públic en general i de la dreta en especial! Malgrat tot, crec que el què més mal li fa és el fet que ell "trià" com a successor a Mariano Rajoy pensant en què les limitacions d'aquest el farien a ell més "gran" i ha passat tot el contrari.

  En aquestes passades pluges s'ha produït un fet terrible i dramàtic - lamentant, evidentment, totes les morts - ha sigut la mort en Xàtiva d'una persona que vivia en una cova. Com a ciutadà corrent m'entra vergonya de pertànyer a una societat que en el segle XXI permet aquesta situació!

  Respecte a les inundacions produïdes, encara que el volum d'aigua caigut en alguns llocs pareix impossible que les infraestructures existents ho pogueren canalitzar, estic segur que en molts casos la situació s'agreujà a conseqüència d'haver construït en llocs que no pertocava així com per l'excés de ciment en moltes zones que abans eren camps o aiguamolls i que han sigut destruïdes "víctimes" de l'afany especulador urbanístic.

  Per últim, segueix insistint, en la necessitat que hi ha que la Generalitat actue en "madrid" en relació als expedients dels respressalitats valencians del franquisme, ja que es troben en una situació greu. Caldria ja digitalitzar-los si no es vol que acaben totalment il·legibles i inservibles per deixar constància del genocidi franquista.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook