Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 04
  Enero
  2017

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CCX)

  Mai es menteix tant com abans de les eleccions, durant la guerra i després d’una cacera” Otto von Bismark (1815-1898)

  Informe del Consell d'Estat sobre l'accident del Yak-42. En bona hora! Han tardat 13 anys a assabentar-se que era un vol il·legal i responsabilitzar al ministeri de defensa. Per vergonya, els primers que devien dimitir són ells!

  Federico Trillo. No és que siga indigne d'ocupar l'ambaixada de l'estat espanyol al Regne Unit (i a qualsevol país), és que com Estat som una indignitat per haver-lo anomenat.

  Si hi ha alguna "casta" a l'estat espanyol és la dels magistrats del Tribunal Suprem. I si hi ha una organització estatal endogàmica, aquesta és la justícia. Va haver-hi un ministre socialista que intentà "modificar" la forma d'accés a la carrera judicial i durà menys que un caramel a la por d'un col·legi. Per cert, saben qui, presumptament, estava darrere de tota la campanya mediàtica que es muntà i li costa la dimissió aquest ministre, doncs si, Federico Trillo!

  I Rajoy, com sempre, fent el "tontorrón polític" que és el que millor sap fer i que més rèdits polítics li dona. País!

  Per últim, respecte a la societat que retrata David Mackenzie en la seua pel·lícula “Hell or High Water”, estrenà ací com “Comachería”, em resisteix a qualificar-la de “civilitzà”. Més prompte, per la falta de respecte que mostren per la vida aliena, la qualificaria de “bàrbara”!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook