Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 18
  Enero
  2017

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CCXII)

  Quan vaig sentir al Ministre d'Afers Exteriors que la UE li havia demanat a Espanya que "tirara del carro" vaig pensar que les festes de Nadal no li havien "assegut" gens bé.

  Després de quasi 14 anys, amb totes les possibles conseqüències penals ja jutjades, i havent fet sofrir als familiars dels soldats morts en l'accident del Yak42, "donya finiquito", Ministra de Defensa, ha demanat perdó per la immoral gestió que del mateix va fer el PP en el govern.

  Com diuen en el meu poble "la llengua no té os", és a dir, demanar perdó però sense assumir cap conseqüència política o patrimonial i sense haver actuat amb conseqüència amb el principal responsable de la indignant gestió, Federico Trillo, personalment, pareix una "presa de pèl" i una actuació política molt maniquea i rebutjable. Però, en tot cas, els familiars s'ho mereixien!

  Falten pocs dies per la presa de possessió del nou president dels EUA, Donald Trump i, pel que llegeix, creixen les esperances que aquest no acabe el mandat. En tot cas, com he comentat en altres ocasions, el sistema electoral estaunidenc no compleix el requisit democràtic d'una persona un vot, ja que Hillary Clinton ha tret quasi tres milions de vots més que Donald Trump i ha perdut. Encara com que aquest sistema electoral no està a Veneçuela!

  Per cert, el president de govern MR ha dit que ell no opima sobre el nou president Americà, una llàstima, ja que dels presidents de Veneçuela ha parlat (i mal) pels colzes. Però, ja se sap allò que els pusil·lànimes practiquen amb assiduïtat, ser dèbil amb els forts però fort amb els dèbils.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook