Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 28
  Julio
  2017

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CCXLII)

  Declaració de Rajoy com a testimoni. Vergonyós! No pel que haja dit o deixat de dir (malgrat que també, però aquesta és una qüestió de valoració subjectiva), sinó pel tracte privilegiat que el Tribunal jutjador li ha donat. Evidentment, ha tornat a quedar blanc sobre negre (recorden l’actuació de la fiscalia amb la germana del Rei?) que per la Justícia de l’estat espanyol no tots els ciutadans i ciutadanes d’aquest país som iguals.

  Per cert, ¿si Rajoy havent sigut tot el que ha sigut al llarg d’aquests anys al si del seu partit, no s'assabentat del què passava, pot confiar-se que, realment, s’assabente del què passa a l’estat espanyol?

  Per altra banda, com valencià, em resulta vergonyós i encoratjador, que el PP haja recorregut el Decret del Govern Valencià pel qual s'establia la llengua valenciana com llengua vehicular en l'administració pública (junt, per descomptat, amb el castellà).

  Pobra llengua valenciana! Som l'únic poble del món que posa entrebancs al desenvolupament i progressió de la seua cultura. Es pot ser més "burro"?

  Pareix que el "problema català" interessa a menys del dos per cent de la ciutadania, així i tot, si no hi haguera aquest "problema", més Veneçuela i el traspassament de "Ney" del Barça al PSG, no sé com omplirien els noticiaris de les ràdios i TV’s. Què “casinos” són!

  He estat uns dies per Castilla la Mancha i la allí els problemes d’identitat nacional “espanyola” plantejats des de diversos territoris (sobretot, naturalment, des de Catalunya) es veu d’altra manera. Per ells (almenys en els que he parlat) “España” es un “fet”, no una “qüestió” sobre la que es puga debatre. En conseqüència, irrefutable, inamovible i inqüestionable i, per tant, irresoluble (ja que no hi ha “problema”)

  Per últim, Darío Grandinetti (actor argentí que protagonitza la pel·lícula "El sorprès", recentment estrenà): “Si pogués triar un superpoder seria acabar amb el neoliberalisme”.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook