Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 05
  Mayo
  2017

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CCXXIX)

  Que l’esperança és mentida si no hi ha cada dia un esforç pel nou demà” Lluis Llach

  El COMITÉ Econòmic I SOCIAL EUROPEU acaba d'emetre un Dictamen sobre les "Amenaces i obstacles al mercat únic" (2017/C 125/01) que adverteix "Encara que el mercat únic té una base social forta que se sustenta en el TFUE i en el Dret derivat, la UE hauria de garantir un millor equilibri entre les llibertats del mercat i els drets socials fonamentals en el Dret primari, per respondre a la inquietud de moltes persones que opinen que els seus interessos i necessitats socials no estan suficientment garantits al mercat interior" ... "Els ciutadans dels Estats membres consideren cada vegada més que Europa fa poc per protegir les normes socials i les rendes, o també per aconseguir una fiscalitat justa i unes cotitzacions socials justes. El mercat únic té una dimensió social sòlida basada en el TFUE i en el Dret derivat de la UE, però hauria de considerar-se un millor equilibri entre les llibertats econòmiques del mercat i els drets socials fonamentals".

  No sé si aquest organisme està assabentat que dir açò, ares de hui, és predicar en el desert!

  Un dia d'aquest hauré de demanar el "llibre de reclamacions" perquè em facen aplegar tota la meua part de la "festa" i "borratxera" que no he desfruitat en aquests anys de "festa" i "borratxera" que pareix que els meus conciutadans s'han pegat a costa del pressupost públic, segons "aquells" que saben hi han denunciat (el món, com ja deuen estar assabentats, es divideix entre "sabuts i els negats" també anomenats "perdedors").

  En tot cas, no és més que la manifestació inquisidora d’una educació jueva - cristiana que, normalment apliquen als demés (però no a ells)! Aquests, en tot cas no cal oblidar, són fidels apòstols de la doble moralitat o doble vara de mesurar.

  EL PSOE i PODEMOS estan obligats a entendres. Quan més tarden a comprendreu pitjor per l’esquerra!

  Per últim comentar que, segons s’ha publicat, l’església catòlica va rebre (de forma il·legal) 250 milions d’euros de la Renda de 2015 i destinà a Càrites el 2,5% d’aquesta quantitat.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook