Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 12
  Mayo
  2017

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CCXXX)

  La mentida és la "goma de pegar" dels arguments del populisme (anònim).

  Ho diu el Papa Francisco, qui està entorpint el diàleg en Veneçuela és l'oposició!

  Síria té les majors reserves d'aigua dolça de la zona i Veneçuela una de les reserves de petroli més importants del planeta. Tindrà alguna relació aquestes circumstàncies amb la guerra del primer i amb la contínua desestabilitat política del segon?

  Els "il·luminats" que segueixen "il·luminant-se", però perquè no ens deixen tranquils als quals caminem per les "ombres".

  Si volem que el "corredor mediterrani" és faça prompte o, millor, que "madrid" se'l prenga en serio, la solució és fàcil, que passe per Madrid!

  Segons el Tribunal Suprem els valencians tenim que pagar, perquè “madrid” es nega ha fer-ho, els 20 milions d’euros de multa que l’UE posà al Regne d’Espanya per haver-se amagat factures i manipulat, en conseqüència, el dèficit de la Comunitat Autònoma Valenciana amb governs del PP. En coherència amb el raonament de Montoro, en el sentit que “ens havíem corregut una borratxera amb els gastos”, no deuria pagar el PP aquesta sanció (ja que foren ells qui s’emborratxaren, no)?

  El País Valencià té un greu problema de finançament (i d'inversions, sobretot, socials) però, sobretot, té un greu problema d'autoestima!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook