Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 27
  Mayo
  2017

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CCXXXII)

  Mentre haja morts en el mar, hi haurà morts a la terra!

  El mateix dia de l'atemptat de Manchester, van morir al Mediterrani 34 persones, entre elles molts xiquets i xiquetes, en el més absolut anonimat. Són pobres! La pobresa no és una circumstància social conjuntural, és una infermetat que l'estan convertint en una patologia social - sense remei -.

  Ho reconec, vaig errar sobre Pedro Sánchez. D'acord amb la meua experiència (o creença) pensava que PS era un "cadàver polític". La militància, i la seua perseverança, ha posat de manifest que no. Malgrat tot, jo no confiaria molt en la seua capacitat de regeneració del PSOE com referent de l'esquerra (veient algú que el flaquejava la nit de les eleccions m'entrà borró - ideològic -). Temps al temps!

  La reacció de Susana Díaz no va ser l'adequada en una persona que aspirava a dirigir "tot" un PSOE, però no per haver perdut (que també), sinó perquè, al meu entendre, amb una visió del partit contagiada del passat se sentia traïda pels "notables" ("barons") del partit.

  En tot cas, com diu un amic meu, no és el mateix perdre que guanyar, ni paregut.

  Seguint amb PS. La reacció del grup PRISA manifestada en l'editorial del dilluns dia 22, lamentable i avergonyidora. Juan Luis Cebrián ha perdut els papers i està convertint EL PAÍS, periòdic en algú moment de referència en l'àmbit estatal del centreesquerra, en un periòdic de referència de la "coentor" política. 

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook