Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 27
  Junio
  2017

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CCXXXVIII)

  Desigualtat Ambiental "És l'exposició desigual als riscos i perills mediambientals, que sovint comporta l'exclusió sistemàtica d'algunes persones, dels processos de presa de decisions ambientals; les causes d'aquest fenomen són socials i polítiques" (Ecoportal.net)

  Podem estar assistint a una mort silenciosa de la natura causà per l'acció humana?

  ¿Saben que allà on hi ha recursos energètics o riqueses minerals, o posicions geo-estratègiques, apareixen miraculosament franquícies o sucursals d'unes o unes altres d'aquestes organitzacions terroristes: Al Qaida en el Magrib Islàmic (Mali), Boko Haram (Nigèria), Exèrcit de Resistència del Senyor (República Centreafricana i Sudan del Sud), Al-Shabab (Somàlia), Al-Qaida en la Península Aràbiga (Iemen), Abu Sayyab (Filipines)...? (Andrés Piqueras. Universitat Jaume I)

  Barcenas. Supose que sobre aquest "senyor", i la seua compareixença a la Comissió d'Investigació que s'està desenrotllant a les Corts Espanyoles sobre el finançament del PP, ja ho hauran sentit tot i poc puc afegir. Però no puc resistir-me a posar de manifest la meua indignació pel nivell de cinisme aconseguit per aquest personatge així com el d'aquells que el protegeixen.

  Les exempcions fiscals a l'Església catòlica a Espanya poden constituir una ajuda prohibida per la legislació europea si aquestes s'atorguen per a activitats econòmiques i no per les estrictament religioses, segons una sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE). A veure si tenim sort i comencen a acabar-se els privilegis econòmics d'aquesta organització política - religiosa, malgrat que ens obligue "europa"!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook