Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 25
  Enero
  2016

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CLIV)

  Malgrat que deia en l'entrada anterior estic totalment d'acord amb Winston Churchill quan deia que el sistema democràtic era el menys mal de tots els sistemes polítics coneguts.

  Però, vivim en un món regit per unes idees (que des de xicotets ja s'ensenyen als xiquets i xiquetes) fonamentades en el frau (per exemple, és un frau i una mentida dir que el creixement econòmic resol tots els problemes o més frau i mentida és dir que ja “creixement negatiu”) i en l'estupidesa. Així, com es pot ser tant estúpid defensar i dir públicament que els mercats són racionals!

  Per això deia en l'anterior entrada que no hi ha debat ideològic, perquè es donen (sense debat algú) per dogmes raonaments fraudulents i estúpids. En aquest sentit, per exemple, em pregunte, quants dels joves que hui estan en el mercat de treball, no és que no sols mai hagen participat en una negociació col·lectiva, sinó que mai es plantegen que sols des de la força que donen la unió i l'organització es poden intentar resoldre els problemes. Dit en altres paraules, no es posa en dubte que l'individualisme (que és el fonamenten dels raonaments ideològics neoliberals) és la solució (i que les organitzacions de tot tipus en matèria sociolaboral són perjudicials per als seus interessos)

  Per últim, a propòsit del tuit del portaveu adjunt a les Corts Valencianes de Ciutadan's sobre que hi han determinats marits perquè hi ha dones que no han volgut quedar-se solteres, ressenyar que aquest diputat ho va tuitear sense pensar-ho perquè el pensament masclista està tan arrelat a la nostra cultura que no ho sabem distingir. No és que estiga disculpant-lo, tot al contrari, sinó destacar quanta educació sobre aquest drama queda per fer. I, sobretot, els representants públics devien ser qui més donaren exemple en els seus comportaments i opinions (com deia ma mare, callats estarien més guapos)

   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook