Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 30
  Marzo
  2016

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CLVI)

  La policia diu que no troba els diners de les presumptes “mordides” cobrades pel PP en l'ajuntament de València. Jo, seguint l'argument de l'alcalde d'Arganda (Madrid) que ha dit que aquest partit en les eleccions mostrava “mucho poderío”, els aconsellaria que buscaren com finançaven les agrupacions locals les seues campanyes electorals. Repeteix, sols faig que fer-me ressò de l'opinió de l'alcalde d'Arganda (Madrid). Fa temps vaig escriure, en l'edició de la Ribera d'aquest periòdic, sobre aquesta qüestió i em van dir des d'aquest partit més que a un porc, com popularment es diu.

  Ens fem majors i van desapareixent aquells que en algun moment ens feren feliços. En aquest cas, em refereix a Johan Cruyff. Ares de hui, cal dir que el futbol m'avorreix prou (a més que, per desgràcia, en molts llocs s'ha convertit en reducte de feixistes) però no puc oblidar com aquest jugador “volava” pel camp. Recorde un partit contra el València (on jugava, a més del gran Claramunt, un davanter centre anomenat Quino que fou el primer jugador que plantà cara a l'establiment futbolístic) en Mestalla on guanyà el Barça però on Cruyff menys xafar l'àrea ho feia tot. Treia les faltes, els corners, ordenava el posicionament dels companys, etc. Tot un expectable!

  També, recorde una anècdota molt poc comentada en el seu moment. En un partit en l'antic San Mames a l'eixida d'un corner, Cruyff no sé si cabrejat pel marcatge o perquè li digués alguna brofegà, li arreà una colleja a Villar (president “vitalici” de la Real Federació de Futbol) jugador gris de l'Atlètic i, sense esperar que l'arbitre l'expulsés, s'encaminà cap als vestuaris. Com li va dir una vegada a Valdano, a Cruyff calia parlar-li de “voste”!

  Per últim, comentar que a PODEMOS li estan afectant, a pesar de ser tan “jove”, algun dels mals que han afectat als partits de “l'antiga” política. En aquests moments, igual que al PP i al PSOE, els afectà per a mal com organització l'híper-lideratge d'Aznar i de Felipe González, a PODEMOS li està afectant, aleshores, l'hiper-lideragtde de Pablo Iglesias. Aquesta circumstancia posa de manifest no sols que té que “passar algunes malalties” que afecten les organitzacions, sinó, sobretot, que tenen una manca de democràcia interna.

   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook