Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 28
  Abril
  2016

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CLXII)

  No sóc "rappel" però vaig preveure que no hi hauria acord a "madrid" i hauria noves eleccions en juny. Eren massa les incògnites a "despullar" i massa les renúncies partidàries i personals a fer per resoldre l'equació. Per tant, tindrem un altre dia de "festa de la democràcia" perquè votar és això. Després ja veurem!

  Democràcia és consens, però si aquest és impossible, com aleshores s'ha posat de manifest, a votar! I no sols cal fixar-se en les despeses que ocasiona tornar a votar, ja que, a la vegada, també, hi ha sectors de l'economia que es veuran afavorits per aquesta nova convocatòria electoral. En tot cas, de tot s'aprèn i com diuen al meu poble "morint i aprenent".

  "Els valencians necessitem l'espanyol i l'anglès" dixit CIUDADANOS. Pobre VALENCIÀ!

  Per cert, l'única "inmersión lingüística" (en castellano, por favor) que jo he patit (i segueix patint) és la del castellà.

  No sóc amic de banderes ni de fronteres, sols sóc dogmàtic de la democràcia, però, en tot cas, si ser nacionalista espanyol és bo, perquè ser-ho del País Valencià és dolent? On està la diferència? Perquè enfrontar-los en lloc de comprendre'ls i compartir-los?.

  Malgrat tot, és intentar alçar un poc el cap i tornen els "tambors de guerra".

  Per últim, saben que una de les "activitats pastorals nacionals" de l'església Catòlica és "salvar", gràcies als ingressos que rep de l'IRPF, a TV13 de la roïna més absoluta en què està? En tres anys ha acumulat unes pèrdues de 34 milions d'euros.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook