Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 02
  Junio
  2016

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CLXVIII)

  Tenim els ciutadans i ciutadanes alguna responsabilitat per acceptar (i no reaccionar) en que la mentida tinga rèdit social (i polític)?

  "Si no estáis prevenidos ante los medios de comunicación, os harán amar al opresor y odiar al oprimido" (Malcon X)

  Veneçuela. Segons Agustín Otxotorena ejecutiu vasc resident a Caracas, el què està passant és "una guerra contra el pueblo venezolano, cuyo carácter criminal y golpista es alentado por unos medios internacionales que no soportarían ni aguantarían ni en la décima parte si estos comportamientos se produjesen en sus paises"

  En definitiva, perquè no deixem tranquil·la a Veneçuela i als veneçolans i ens preocupen i ocupem de nosaltres? Em pareix de miserables (moralment i políticament) el què s'està fent amb aquest país i amb la situació (social i política) dels seus ciutadans i ciutadanes. Vergonya cavallers, porca vergonya!

  L'educació és, possiblement, el millor instrument per construir una societat lliure i igual (que no igualitària). Per tant, sóc partidari d'una escola pública universal, gratuïta, laica i de qualitat i considere que tots els recursos que es destinen a escoles privades (siguen concertades o no) són recursos que es detrauen de l'escola pública. El que no sé si pensar d'aquesta manera em fa ser un "radical comunista"!

  Per últim, em pregunte des de quina legitimitat democràtica (perquè la religiosa sols serveix per als creients) dóna lliçons d'ètica política i social el cardenal Cañizares a tota la ciutadania?

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook