Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 20
  Junio
  2016

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CLXXI)

  Pot ser justificable la mentida en alguna circumstancia?

  D’altra banda, en determinades circumstàncies és difícil i complicat mantenir la coherència.

  Aleshores, hi ha dues xiques (actuant com a informants protegides de la policia) que acusen David de Gea, porter del Manchester United i porter titular de la selecció espanyola, d'haver presumptament mantingut relacions sexuals no consentides amb elles. D’altra banda, també, s'ha informat de la seua presumpta relació amb un productor de cine “porno”, actualment tancat a la presó, que pareix que li "facilitava" contactes amb presumptes prostitutes (algunes d'elles, pareix ser, menors d'edat)

  Igualment, la policia afirma que el 90% de les prostitutes ho fan obligades per màfies a prostituir-se i a viure com autèntiques esclaves.

  Per últim, crec que hi ha una gran quantitat de ciutadans i ciutadanes que pensem que la prostitució, així com mantenir relacions sexuals no consentides amb menors, entra dins d’allò que s’anomena "violència de gènere". En aquest sentit, quan es produeix algun episodi lamentable de "violència de gènere", no falten ni les lamentacions ni les manifestacions de condemna de tot tipus.

  Per tant, i sense posar en dubte el dret de David de Gea a la seua presumpció d'innocència, per coherència amb la gravetat dels fets amb els que els informes de la policia el relacionen, no haguera sigut més convenient apartar aquest jugador de la selecció fins que s'aclariren els presumptes fets delictius?

  Si es vol eradicar aquesta xacra no se pot ser tibi, ni personalment ni, molt menys, socialment. Crec que amb l'actuació portada a cap, és a dir, mirar cap a un altre lloc com si res passés, oblidant la gravetat dels presumptes fets delictius i tot perquè és tracta d’un futbolista d’èxit, és un pas enredere en la lluita contra l'eradicació del masclisme i de la "violència de gènere".

  Ens en parat a pensar com, si els fets són certs, estaran les xiques denunciants, comprovant com l'Espanya "oficial" i "no oficial" passa olímpicament de la seua situació personal, per ser qui és el presumpte autor del(s) delicte(s)?

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook