Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 27
  Julio
  2016

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CLXXIX)

  Queda la realitat modificada per la mentida?

  Meravellosa la visita de Gloria Gaynor al col·legi Lluís Vives de València. Se'm posa la pell de gallina cada vegada que sent la versió que han fet de la seua cançó "Sobreviviré" així com cada vegada que veig les imatges i els vídeos  d'aquest esdeveniment que serà difícil d'oblidar per a tots els que l'han viscut. Com no hem de tindre confiança amb el futur amb una joventut com aquesta! Enhorabona (i agraïment) a tots els que l’han fet possible. Els adjunte l’enllaç per si volen desfruitar de la cançó: https://www.levante-emv.com/multimedia/videos/valencia/2016-07-13-105302-colegio-luis-vives-graba-will-survive.html

  Al mateix temps que en Munich (Alemanya) un descerebrat matava a 9 persones, en la capital d'Afganistan, Kabul, un terrorista de l'Estat Islàmic, atemptava contra una manifestació matant, almenys, a 80 persones. Donat el tractament mediàtic (i social) tan desigual que s'ha donat a aquestes dues tragèdies, hom pensa que fins a la mort es posa de manifest que no tots som iguals o que ja morts de "primera" i de "darrera fila".

  Aleshores, resulta que un país assolat i arruïnat com Veneçuela que, per cert, ha desaparegut del debat polític, té una selecció de basquet que és campiona, res més, que de Sud-Amèrica, havent vençut a seleccions tan potents com Argentina i Brasil. Com és possible!

  Significar que segons les informacions de Europa Laica la església catòlica ha rebut (en aportacions directes i indirectes) de l’estat espanyol (central i perifèric) al voltant de 11.000 mil milions d’euros a l’exercici 2015 (https://laicismo.org/2015/opacidad-y-financiacion-de-la-iglesia-catolica-informe-2015/124987)

  L'amor és una equivocació meravellosa” Ana María Matute

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook