Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 13
  Julio
  2016

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CLXXVI)

  Si la mentida és un instrument de comunicació tan utilitzat, serà perquè és necessària per viure en societat (?)

  Fer unes terceres eleccions seria dramàtic diuen tots, pot ser, però l'incapacitat d'aplegar acords no depèn de la voluntat dels "actors" sinó dels interessos que representen. En tot cas, si tots estan d'acord amb aquesta "tragèdia", és responsabilitat de tots evitar-la i no sols d'uns pocs.

  “Rajoy no serà presidente, si de mi depende” Albert Ribera. La prudència, diuen, es el fonament de la saviesa.

  Mariano Rajoy segueix amb la seua estratègia de buscar adhesions i no acords (naturalment, si, fins aleshores, li ha anat bé, perquè hauria de canviar?)

  No perdré un minut comentant les paraules que un descerebrat (com tants que pul·lulen per les xarxes "socials" i als que no hauria de prestar-los cap atenció) ha dit respecte de la mort del torer Victor Barrio. Però, tampoc, m'agrada la llei de l'oest. Si, presumiblement, s'ha comès un delicte que actue la justícia, no els justiciers!

  Per altra banda, estic convençut que les generacions futures es preguntaran com el toreig actual no sols que es practiqués sinó que es considerés part de la cultura d'un país.

  Per últim, em pareix patètic la defensa que s'està fent des del barcelonisme del futbolista (i delinqüent sentenciat) Leo Messi. Em recorda el cas de Banca Catalana amb Jordi i del qual ja sabem els interessos espuris perseguia. En tot cas, resulta cridaner el tractament mediàtic que des de "madrid" s'està fent, en comparació a la poca atenció que li donaren, per exemple, al "cas Alierta” (expresident de Movistar fins fa quatre dies) condemnat (però que no la complí al haver prescrit el delicte) per utilitzar informació privilegiada en transaccions borsatils i obtenir unes plusvàlues superiors als 300 milions de pessetes.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook