Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 20
  Agosto
  2016

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CLXXXIV)

  Si la mentida és una estratègia de negociació, queda aquesta contaminada?

  Aquí tot hom deu moure's per facilitar la investidura de Mariano Rajoy menys ell y, com no, el PP. La dreta espanyola mai canviarà! Són, han sigut i seran els depositaris de la flama del patriotisme així com del sentit comú . Els altres a l'infern per bojos i antipatriotes!

  "El patriotisme és el refugi dels canalles" Stanley Kubrick ("Senders de glòria")

  La primera història de la Bíblia és una història d'intolerància alimentada per un déu absolutista i cruel!

  Tots descendim de Cai, el primer transgressor de la humanitat. Vostès s'imaginen que avorrit seria descendir d'Abel! Tot el dia ofrenant glòries en altars dirigits per personatges tant tragi-còmics com el cardenal Cañizares!

  Per cert, què espera la fiscalia per obrir-li diligencies? Igual, la fiscalia, pensa que li està afectant la canícula de l'estiu (o la sequera que ens assola).

  No sé per què la mania (en els xiquets ho entenc) d'assimilar el bon temps amb l'absència de pluja quan, ací al País Valencià, l'aigua, aleshores, fa tanta falta com el menjar.

  Per últim, em pregunte si una democràcia, per anomenar-se com tal, es pot permetre mantenir amb recursos públics un monument a la intolerància com és “El Valle de los Caidos” (segons el Tribunal de Comptes, tots els anys s’atorguen 340.000 euros a la Abadia Benedictina que el gestiona)

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook