Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 28
  Septiembre
  2016

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CXCIII)

  Mentida, mentida, mentida, que gran eres! Tu eres la verdadera força gravitacional que fa girar la terra!

  Què ganes tenen d’acabar amb Pedro Sánchez!

  Quan importants seran els interessos (al comú dels mortals se'ns escapen) com per orquestrar tota aquesta operació d'assetjament i derrocament, però, sobretot, per voler el govern d'un partit que, es posen com es posen, està "podrit" fins a les entranyes! No ho dic jo, ho diuen els tribunals.

  Què pot es pot sentir quan els ciutadans i els mitjans de comunicació potents, grans, immensos (en el seu poder), generalistes i en mans de les grans corporacions financeres, beneeixen un president que, entre les seues presumptes amistats, hi ha algú que altre narcotraficant (amb el que ha patit Galícia!)

  El PSOE, que s'ha definit com a partit de "centre - esquerra", des que "tocà poder", s'ha cregut allò de la "responsabilitat de governar" (que no és altra cosa que "canviar coses, perquè no canvie res") i anat escorant-se cap al "centre" (que és com dir, cap a la dreta) abandonant el seu "flanc" esquerrà. Naturalment, aquest espai l'ha vingut a ocupar, principalment, altra força política. És una simple regla de la física, l'aire quan és calenta tendeix a pujar i l'espai que deixa l'ocupa l'aire fresc. Tan senzill, com això.

  Noam Chomsky: “Las actuales políticas están pensadas para proteger la autoridad estatal y los poderes nacionales concentrados en unos pocos grupos, defendiéndolos contra un enemigo muy temido: su propia población, que, claro, puede convertirse en un gran peligro si no se controla debidamente”

  Per últim, el dissabte a la nit feien en ANTENA3 la pel·lícula "Presoners" de Denis Villeneuve. Malgrat que no tinc costum de veure pel·lícules amb talls publicitaris així com saber que, si la començava a veure, quedaria enganxat, no vaig poder resistir la temptació. Però, en els talls publicitaris canviava a la tertúlia política de la Sexta fins que em vaig cansar (de tantes badomies). Quina quadrilla de "mangarrufos"! Sobretot, Eduardo Inda (el "cansino") i Francisco Marhuenda (aquest en un moment de desesperació argumental va fer referència a "l'or de Moscou"). En general, en aquest programa es repeteixen les cares com si es tingués la intenció de fer un "salvame" polític, però convertint-se, realment com deia, en un "salvame" (i no precisament de lux). En tot cas, s’agrairia que si se va a parlar del País Valencià, hi hagués invitats valencians!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook